Ring til os på 9793 6955 og hør hvorfor Opbygningsgården er dit oplagte valg.  Du visiteres til behandling hos os igennem dit lokale misbrugscenter.

​En del veteraner, der har været udsendt til krigs- og risikozoner, oplever følelsesmæssigt belastende følgevirkninger af deres oplevelser. For nogle kan det give sig udslag i stofmisbrug som selvmedicinering af Posttraumatisk Stress-syndrom.

Det betyder, at de kan genopleve de belastende begivenheder, være vagtsomme og fare sammen ved den mindste lyd, forandre personlighed og kan opleves mere kolde lige som de ofte undgår situationer, der kan minde dem om deres oplevelser.

Som redskaber til at komme tilbage til et værdigt liv tilbyder vi veteraner, der har et stofmisbrug:

  • ​Et familiært og rummeligt fællesskab
  • ​Tydelig daglig struktur med ansvar og klare roller
  • ​En rolig og stoffri hverdag
  • ​Højt til himmelen og let adgang til naturen
  • ​Mulighed for alene-tid i det fri
  • ​Specialiseret behandling af PTSD
  • ​Fysiske udfoldelsesmuligheder

TRE-øvelser

I arbejdet med at mindske PTSD-symptomer inddrager vi også TRE, der står for Tension and Trauma Release Exercises eller på dansk, traume- og spændingsopløsende øvelser. TRE består af 7 øvelser, der får kroppen til at komme af med fysisk og psykisk spænding.

Du kan læse mere om TRE her.​

Læs også om dobbeltdiagnose: Stofmisbrug i kombination med psykisk sårbarhed eller diagnose.

Hvordan er det at være i behandling på Opbygningsgården?
18-11-2021
"Du kommer ikke på hotel og bliver serviceret og skal ud af dit misbrug på den måde...Du er i et fællesskab med andre mennesker om at få en hverdag til at køre." Se vores nye film og høre en beboer fortælle om sine oplevelse som beboer på Opbygningsgården og hvad der har hjulpet hende ud af sit misbrug.
Læs hele nyheden
Efterårstur til Vesterhavet
06-10-2021
Da der i går endelig var tørvejr efter flere dages uafbrudte regn, greb beboerne og de ansatte chancen for at tage på tur til Lodbjerg ved Vesterhavet i Thy, med klatring, gåtur og mad på bål på programmet.
Læs hele nyheden
Ansatte med forskellige uddannelser og interesser giver god dynamik i behandlingen
29-09-2021
Her på Opbygningsgården har vores medarbejdere mange forskellige kompetencer og interesser. Vi mener, at det giver god dynamik og hjælpe os til at dække alle beboernes behov i behandlingen. Det kan du læse mere om i vores seneste nyhedsbrev.
Læs hele nyheden

MAN FÅR DET BEDRE VED AT VÆRE I ET FÆLLESKAB​

Hvordan er det at være i behandling på Opbygningsgården?

​"Du kommer ikke på et hotel og bliver serviceret og skal af ud af dit misbrug på den måde....Du er i et fællesskabet og arbejder sammen med andre mennesker om at få en hverdag til at køre." Sådan siger en af vores beboere i vores nye film. Se filmen og høre hende fortælle om sine oplevelser som beboer på Opbygningsgården.

Vi tilpasser os den enkeltes behov

På Opbygningsgården skal beboerne ikke tilpasse sig vores behandling.
​Det er os, der tilpasser behandlingen til den enkelte, som har høj grad af medindflydelse på sit forløb.
​Løbende selvevaluering sikrer udvikling for alle.

Om Opbygningsgården

På Opbygningsgården vokser mennesker, her bliver mennesker bygget op igen og i stand til at tage ansvar for sig selv og sit liv.

Fællesskab, tryghed, ansvar, selvværd og tillid er bl.a. Opbygningsgårdens kendetegn i vores tilbud om døgnbehandling for stofmisbrug.

Ring til Opbygningsgården:

Alle hverdage: 8.00-15.30

Ønsker du at henvende dig via e-mail, så brug info@opbygningsgaarden.dk.

Find os på Facebook og Instragram

​​

Behandlingsstedet Opbygningsgården

Årbækvej 10, 7752 Snedsted