'Lad os vende social gæld'

En af Opbygningsgårdens medarbejdere - Johnny Lindblad Reinhardt - har skrevet en artiklen 'Lad os vende social gæld' som blev udgivet i Nordjyske stiftstidende​ d. 23. september 2019.  Artiklen handler om udfordringer som Kriminalforsorgen står over for i forhold til at resocialisere indsatte mens de er i fængsel, for at gøre dem klar til at vende tilbage til samfundet efter afsluttet afsoning.  Denne artikel udkommer samtidig med at DRs nyhedsprogram  '21 søndag' kunne fortælle søndag d. 22. september, at Kriminalforsorgen har en pulje med over 200 millioner kr. som skulle bruges på resocialiseringsarbejdet men som ikke er blevet brugt.   Du kan læse Johnnys artikel her.

Du kan finde flere nyheder om Opbygningsgården ved at klikke her:

Nyheder​

Mldlertidig stop for indskrivninger i coronatider
31-03-2020
Siden d. 11. marts har vi valgt ikke at tage nye beboere ind i behandlingen. Dette er for at passe på de beboere der allerede er indskrevet og de ansatte. Vi er ved at udarbejde en plan for, hvordan vi sundhedsmæssigt forsvarligt kan starte med at tage nye beboere ind - forhåbentligt efter påske.
Læs hele nyheden »
Sundhedsuge på Opbygningsgården
05-03-2020
Vi har i den seneste uge sat særlig fokus på sundhed - både den fysiske og den mentale sundhed - og beboerne har deltaget i en masse aktiviteter på Gården og ude i naturen i smukke Thy!
Læs hele nyheden »
Et lille sted langt ude på landet
19-02-2020
Opbygningsgården er et lille behandlingssted i naturskønne Thy. I vores seneste nyhedsbrev fortæller vi om fordelene ved at være i misbrugsbehandling på et lille sted på landet
Læs hele nyheden »

Kontakt os ved spørgsmål

Send os din besked eller spørgsmål via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk