Behandlingsmetoden

Det Terapeutiske Samfund Opbygningsgården bygger på Phoenix House-modellen.

Denne er startet i 1950'erne ved at en gruppe stofmisbrugere flyttede sammen i håb om at de ved fælles hjælp kunne komme fri af deres misbrug. Projektet lykkedes i så høj grad, at myndigheder og sundhedsvæsen begyndte at interessere sig for, hvordan stofmisbrugerne havde båret sig ad. En behandlingsmetode havde hermed taget sin begyndelse.​

Opbygningsgården har importeret denne behandlingsmetode fra Norge i 1991 og løbende udviklet behandlingsmodellen Det Terapeutiske Samfund og tilpasset det til danske forhold og til samfundsudviklingen.​

Nyheder​

Hvordan kommer man i døgnbehandling?
10-04-2019
Vi bliver jævnligt ringet op af borgere som spørger hvordan man kommer i døgnbehandling og derfor har vi skrevet en kort vejledning om hvordan det offentlige system ift behandling for stofmisbrug fungerer.
Læs hele nyheden »
10 minutters mindfulness om morgen giver en god start på dagen
27-03-2019
Vi tilbyder mindfulness hver morgen til beboere og ansatte der har lyst til at være med. Mindfulness træner ens opmærksomhed og er en måde hvorpå man kan lære at styre tanke og følelser.
Læs hele nyheden »
"Jeg har lært meget om mig selv og om at håndtere mine følelser."
26-02-2019
Hvad siger beboerne om deres egen behandling? Det spørger vi dem om, når de afslutter deres ophold på Opbygningsgården. Her kan du læse nogle af deres svar.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk