Sundhedsuge

Opbygningsgården afholder flere gange om året 'temauger' for vores beboere, hvor der sættes fokus på forskellige emner som er relevante for beboernes behandling.  I uge 9 har Opbygningsgården afholdt en temauge om sundhed, hvor vi har sat fokus på både den fysiske og den mentale sundhed.  

Det almindelige ugeprogram blev således sat på pause i uge 9, og beboerne blev tilbudt at deltage i en masse forskellige aktiviteter og seminarer i løbet af ugen, som alle sammen relaterede sig til sundhed i en eller anden form.  

Ugen startede med en seminar om sundhed mandag morgen, efterfulgt af undervisning i at give massage og en tur i fitness center om eftermiddagen.   Der har været tilbud om en halvtimes mindfulness eller gåtur hver morgen og et ingefærshot, og i løbet af ugen har beboerne været i gang med forskellige aktiviteter som fremmer sundhed, fx yoga, massage, en udfordrende mountain-bike tur ved Slettestrand i Jammerbugt, en lang vandretur i snevejr i Nationalparken Thy, svømning, indendørsfodbold og fitness. Sund kost har også været et tema, med stor fokus på tilberedning af sund og lækker mad hver dag.  Der blev også afholdt en seminar om søvn, kost og motion. Alle disse aktiviteter har givet beboerne et indblik i sundhedens mange facetter og har inspireret dem til at reflektere over, hvordan de bedst kan arbejde videre med at forbedre deres sundhed i hverdagen.

Her ses beboerne på vandretur i Nationalparken Thy

Du kan læse flere nyheder om Opbygningsgården her​

Nyheder​

Mldlertidig stop for indskrivninger i coronatider
31-03-2020
Siden d. 11. marts har vi valgt ikke at tage nye beboere ind i behandlingen. Dette er for at passe på de beboere der allerede er indskrevet og de ansatte. Vi er ved at udarbejde en plan for, hvordan vi sundhedsmæssigt forsvarligt kan starte med at tage nye beboere ind - forhåbentligt efter påske.
Læs hele nyheden »
Sundhedsuge på Opbygningsgården
05-03-2020
Vi har i den seneste uge sat særlig fokus på sundhed - både den fysiske og den mentale sundhed - og beboerne har deltaget i en masse aktiviteter på Gården og ude i naturen i smukke Thy!
Læs hele nyheden »
Et lille sted langt ude på landet
19-02-2020
Opbygningsgården er et lille behandlingssted i naturskønne Thy. I vores seneste nyhedsbrev fortæller vi om fordelene ved at være i misbrugsbehandling på et lille sted på landet
Læs hele nyheden »

Kontakt os ved spørgsmål

Send os din besked eller spørgsmål via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk