Mindfulness

​Alle hverdage kl. 8.30 på Opbygningsgården er der tilbud om 10 minutters mindfulness for beboere og ansatte, der har lyst til at være med.​  Mindfulness gruppen ledes på skift af forskellige medarbejdere, der er blevet uddannet til at lede grupperne. 

Mindfulness handler om at arbejde med ens opmærksomhed og lære at rette opmærksomheden på nuet og acceptere det.  Mindfulness betyder at være nærværende og til stede lige nu i dette øjeblik på en måde, hvor man er kærlig og venlig imod sig selv.  Med mindfulness bliver man langt bedre i stand til at styre sine tanker og følelser.  Det kan også hjælpe med impulskontrol og gøre at man bliver meget mere 'herre i eget hus', hvor man er i stand til bevidst at styre tanker og følelser.

Mindfulness-træning på Opbygningsgården giver en god start på dagen, hvor man kan få en indre ro og gøre sig klar til dagen og de udfordringer der venter.  

Du kan læse mere om mindfulness her:

Nyheder​

"Det modsatte af afhængighed er ikke ædruelighed, det er forbindelse."
25-06-2019
Sådan konstaterer britisk journalist og forfatter Johann Hari, som har skrevet flere bøger om misbrug og depression. I en af hans nyeste udsendelser fortæller han, at han mener at næsten alt hvad vi tror vi ved om misbrug er forkert. Blandt andet taler han om vigtigheden af at hjælpe misbrugere med at skabe relationer til andre mennesker som en måde at slippe deres misbrug på. Den tanke er helt i tråd med Opbygningsgårdens behandlingsmodel 'fællesskab som metode' som lægger vægt på at beboerne skal øve sig i at skabe relationer og fællesskab med andre mennesker mens de er i behandling.
Læs hele nyheden »
Procesorienteret behandling
18-06-2019
Motivationen for at blive og forblive stoffri er en individuel rejse, og der er ikke to behandlingsforløb på Gården der er ens. Læs mere om vores tilgang til procesorienteret behandling i vores seneste nyhedsbrev
Læs hele nyheden »
'Det terapeutiske samfund - fællesskab som metode' er en verdensomspændende behandlingsmodel
08-05-2019
Behandlingsmodellen som vi bruger her på Opbygningsgården til at behandle stofmisbrug på er verdenskendt og videnskabeligt veldokumenteret. Opbygningsgården er medlem af EFTC, som er det europæiske fællesskab for terapeutiske samfund. Læs mere om EFTC.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk