Mindfulness

​Alle hverdage kl. 8.30 på Opbygningsgården er der tilbud om 10 minutters mindfulness for beboere og ansatte, der har lyst til at være med.​  Mindfulness gruppen ledes på skift af forskellige medarbejdere, der er blevet uddannet til at lede grupperne. 

Mindfulness handler om at arbejde med ens opmærksomhed og lære at rette opmærksomheden på nuet og acceptere det.  Mindfulness betyder at være nærværende og til stede lige nu i dette øjeblik på en måde, hvor man er kærlig og venlig imod sig selv.  Med mindfulness bliver man langt bedre i stand til at styre sine tanker og følelser.  Det kan også hjælpe med impulskontrol og gøre at man bliver meget mere 'herre i eget hus', hvor man er i stand til bevidst at styre tanker og følelser.

Mindfulness-træning på Opbygningsgården giver en god start på dagen, hvor man kan få en indre ro og gøre sig klar til dagen og de udfordringer der venter.  

Du kan læse mere om mindfulness her:

Nyheder​

Hvordan kommer man i døgnbehandling?
10-04-2019
Vi bliver jævnligt ringet op af borgere som spørger hvordan man kommer i døgnbehandling og derfor har vi skrevet en kort vejledning om hvordan det offentlige system ift behandling for stofmisbrug fungerer.
Læs hele nyheden »
10 minutters mindfulness om morgen giver en god start på dagen
27-03-2019
Vi tilbyder mindfulness hver morgen til beboere og ansatte der har lyst til at være med. Mindfulness træner ens opmærksomhed og er en måde hvorpå man kan lære at styre tanke og følelser.
Læs hele nyheden »
"Jeg har lært meget om mig selv og om at håndtere mine følelser."
26-02-2019
Hvad siger beboerne om deres egen behandling? Det spørger vi dem om, når de afslutter deres ophold på Opbygningsgården. Her kan du læse nogle af deres svar.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk