Mindfulness

​Alle hverdage kl. 8.30 på Opbygningsgården er der tilbud om 10 minutters mindfulness for beboere og ansatte, der har lyst til at være med.​  Mindfulness gruppen ledes på skift af forskellige medarbejdere, der er blevet uddannet til at lede grupperne. 

Mindfulness handler om at arbejde med ens opmærksomhed og lære at rette opmærksomheden på nuet og acceptere det.  Mindfulness betyder at være nærværende og til stede lige nu i dette øjeblik på en måde, hvor man er kærlig og venlig imod sig selv.  Med mindfulness bliver man langt bedre i stand til at styre sine tanker og følelser.  Det kan også hjælpe med impulskontrol og gøre at man bliver meget mere 'herre i eget hus', hvor man er i stand til bevidst at styre tanker og følelser.

Mindfulness-træning på Opbygningsgården giver en god start på dagen, hvor man kan få en indre ro og gøre sig klar til dagen og de udfordringer der venter.  

Du kan læse mere om mindfulness her:

Nyheder​

Nyhedsbrev - oktober 2019
17-10-2019
Vores seneste nyhedsbrev er nu på vej til alle vores samarbejdspartnere. Nyhedsbrevet fortæller om en undersøgelse vi er i gang med som handler om, hvordan det går med beboerne 5 år efter endt behandling; vores deltagelse i EFTC konferencen i Grækenland (European Federation of Therapeutic Communities) og vores tanker om hvor lang tid vi mener at en borger burde være i behandling.
Læs hele nyheden »
'Lad os vende social gæld'
25-09-2019
En af Opbygningsgårdens medarbejdere har skrevet en artikel i Nordjyske Stiftstidende om de mange udfordringer i forhold til resocialisering af de indsatte i danske fængsler. Du kan læse artiklen her.
Læs hele nyheden »
Problemer med vores oplysninger på Tilbudsportalen
09-09-2019
Vi har pt nogle udfordringer med Tilbudsportalen som ikke viser vores priser korrekt. Vi arbejder sammen med Det Sociale Tilsyn og Tilbudsportalen for at få rettet op på det så hurtigt som muligt. Man er altid velkommen til at ringe til os på 97936955 for at høre om vores priser, og vi håber at Tilbudsportalen snart viser de rigtige priser igen
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk