'Gaveregn'

'Gaveregn' afholdes med jævne mellemrum på Opbygningsgården.  Øvelsen går ud på at give en udvalgt beboer en masse 'gaver' i form af positive ord om vedkommende.  Beboerne skal hver især komme med tre positive ting om den udvalgte beboer og en ting som vedkommende kan arbejde videre med.  Udsagnene bliver skrevet på tavlen og gennemgået.  Det er en måde, hvorpå man kan give en beboer anerkendelse for det han/hun er god til, hvor man lægger vægt på det han/hun kan - de ressourcer vedkommende har - i stedet for at koncentrere sig om det han/hun ikke kan.  Beboeren lærer også at tage imod ros, som mange synes kan være meget svært. 

Nyheder​

'Det terapeutiske samfund - fællesskab som metode' er en verdensomspændende behandlingsmodel
08-05-2019
Behandlingsmodellen som vi bruger her på Opbygningsgården til at behandle stofmisbrug på er verdenskendt og videnskabeligt veldokumenteret. Opbygningsgården er medlem af EFTC, som er det europæiske fællesskab for terapeutiske samfund. Læs mere om EFTC.
Læs hele nyheden »
'Gaveregn'
30-04-2019
En gave kan tage mange former. Her på Opbygningsgården sker der en gang imellem 'gaveregn'.
Læs hele nyheden »
"Kommunerne er ved at afvikle intensiv stofmisbrugsbehandling"
25-04-2019
I en pressemeddelelse i dag udtrykker Rådet for Socialt Udsatte deres bekymring over en ny rapport fra Ankestyrelsen som fortæller at døgnbehandling for stofmisbrug er under kraftig afvikling. Alene i de seneste 2 år er antallet af borgere som påbegynder et døgnbehandlingsforløb faldet med næsten 20%. Kommunerne erstatter ikke døgnbehandling med øget dagbehandling.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk