'Gaveregn'

'Gaveregn' afholdes med jævne mellemrum på Opbygningsgården.  Øvelsen går ud på at give en udvalgt beboer en masse 'gaver' i form af positive ord om vedkommende.  Beboerne skal hver især komme med tre positive ting om den udvalgte beboer og en ting som vedkommende kan arbejde videre med.  Udsagnene bliver skrevet på tavlen og gennemgået.  Det er en måde, hvorpå man kan give en beboer anerkendelse for det han/hun er god til, hvor man lægger vægt på det han/hun kan - de ressourcer vedkommende har - i stedet for at koncentrere sig om det han/hun ikke kan.  Beboeren lærer også at tage imod ros, som mange synes kan være meget svært. 

Nyheder​

Hvordan gå det med vores beboere 5 år efter endt døgnbehandling?
12-11-2019
Opbygningsgården har i august 2019 lavet en effektmåling af beboere der var i døgnbehandling hos os i 2014. Det viser sig, at 14 af de 18 som vi har interviewet er stoffri idag, og 13 af de 14 har været stoffri i over 1 år. De fleste er kommet i arbejde eller uddannelse. Se alle resultaterne her:
Læs hele nyheden »
Nyhedsbrev - oktober 2019
17-10-2019
Vores seneste nyhedsbrev er nu på vej til alle vores samarbejdspartnere. Nyhedsbrevet fortæller om en undersøgelse vi er i gang med som handler om, hvordan det går med beboerne 5 år efter endt behandling; vores deltagelse i EFTC konferencen i Grækenland (European Federation of Therapeutic Communities) og vores tanker om hvor lang tid vi mener at en borger burde være i behandling.
Læs hele nyheden »
'Lad os vende social gæld'
25-09-2019
En af Opbygningsgårdens medarbejdere har skrevet en artikel i Nordjyske Stiftstidende om de mange udfordringer i forhold til resocialisering af de indsatte i danske fængsler. Du kan læse artiklen her.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk