'Gaveregn'

'Gaveregn' afholdes med jævne mellemrum på Opbygningsgården.  Øvelsen går ud på at give en udvalgt beboer en masse 'gaver' i form af positive ord om vedkommende.  Beboerne skal hver især komme med tre positive ting om den udvalgte beboer og en ting som vedkommende kan arbejde videre med.  Udsagnene bliver skrevet på tavlen og gennemgået.  Det er en måde, hvorpå man kan give en beboer anerkendelse for det han/hun er god til, hvor man lægger vægt på det han/hun kan - de ressourcer vedkommende har - i stedet for at koncentrere sig om det han/hun ikke kan.  Beboeren lærer også at tage imod ros, som mange synes kan være meget svært. 

Nyheder​

Mldlertidig stop for indskrivninger i coronatider
31-03-2020
Siden d. 11. marts har vi valgt ikke at tage nye beboere ind i behandlingen. Dette er for at passe på de beboere der allerede er indskrevet og de ansatte. Vi er ved at udarbejde en plan for, hvordan vi sundhedsmæssigt forsvarligt kan starte med at tage nye beboere ind - forhåbentligt efter påske.
Læs hele nyheden »
Sundhedsuge på Opbygningsgården
05-03-2020
Vi har i den seneste uge sat særlig fokus på sundhed - både den fysiske og den mentale sundhed - og beboerne har deltaget i en masse aktiviteter på Gården og ude i naturen i smukke Thy!
Læs hele nyheden »
Et lille sted langt ude på landet
19-02-2020
Opbygningsgården er et lille behandlingssted i naturskønne Thy. I vores seneste nyhedsbrev fortæller vi om fordelene ved at være i misbrugsbehandling på et lille sted på landet
Læs hele nyheden »

Kontakt os ved spørgsmål

Send os din besked eller spørgsmål via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk