Ring til os på 9793 6955 og hør hvorfor Opbygningsgården er dit oplagte valg.

Personlige​ beretninger

Indlæg fra en tidligere beboer på Opbygningsgårdens lukkede Facebook gruppe for tidligere beboere: 11.05.20

"Nu er jeg gået ud og opsøge naturen selv. Får taget nogen smukke billeder og nydt de forskellige sanse indtryk det giver. jeg priser mig lykkeligt over de ting som nogen fantastiske mennesker på Opbygningsgården har lært mig. Nu kan jeg nyde naturen og slappe af, også selv om jeg er alene."

"Idag er det 5 år siden at jeg kom til Opbygningsgården. Stort tak til stab og alle opbyggerne, havde ikke klaret det uden jer og fællesskabet. Tak for opmuntring, støtte og motivation i de sværer tider. I har lært mig virkelig meget. jeg står i dag 5 år senere, stadig uden misbrug, med min dejlige søn som bliver to her den første juni....."

"Imorgen er det præcis 1 år og 1 måned siden jeg trådte ind af døren (på Opbygningsgården) og jeg må da sige det var mit livs rejse, det bedste der er sket for mig i mange år. Så godt personale og så søde beboere der tog imod mig. I dag sidder jeg så og tænker tilbage. tænker på alle de ture, hver beboer jeg boede med og de skønne mennesker der var med til at få mit liv vendt 180 grader. Jeg vil gerne takke hver og en i personalegruppen igen.

I har min dybeste respekt I er med til at redde liv hver dag og I skal have stor tak for al den hjælp og støtte I gav mig. jeg holder mig stadig clean og har fået mere tid til mine børn. Jeg savner jer allesammen og ser frem til den dag jeg kan komme forbi på et besøg hos jer igen. Indtil da, endnu engang stor TAK."

"Det sidste stykke tid har jeg brugt i behandling på Opbygningsgården (den sidste af mange....)

En behandling hvor jeg har fået daglig terapi, psykolog hjælp, parterapi, terapi mod PTSD.

En behandling, hvor det er første gang nogensinde, jeg har fået arbejdet så meget med mig selv, som jeg har der. Og det er jeg sku evigt taknemmelig for, for hvis jeg selv skal sige det, så har jeg sku forandret mig rigtig meget i den positive retning.

Og arbejdstiden er sku ikke slut for mit vedkommende, den vil blive ved, og jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at blive ved med at udvikle mig, og fortsat være den bedste udgave af mig selv"

"Idag er det 7 år siden at jeg blev hentet derhjemme og kørt op på gården, hvor jeg skulle være de næste 5 måneder.. Jeg havde røget fede i 15 år, og levet i techno miljøet i 10.. Jeg skyldte en kvart million i banken, og mit liv var mega dysfunktionelt..


Jeg har været ude af stoffernes kløer lige siden, haft 4 'slip' 2 gange med fede, en gang med amf og en gang med coke, men synes ikke det var rart nogle af gangene.. Idag er jeg gældfri, blev gift med kvinden i mit liv i lørdags, og skal være far til september..

Jeg er evigt taknemmelig over min tid på gården, selvom jeg til tider hadede det, så har det formet mig til den jeg er idag.. Til alle jer der kæmper, vil jeg sige at livet er så meget mere end rusen, og der er et bedre liv på den anden side..

Tak til alle fra mig ❤️"

'​"Hej alle I dejlige opbyggere,

Her for et par uger siden var jeg til en samtale på Kriminalforsorgen om en personundersøgelse, og jeg blev stillet et spørgsmål omkring min tid som aktiv misbruger. Jeg svarede ærligt og fortalte ham min historie. Og jeg havde det egentlig meget godt med at fortælle ham om hele mit liv, men så spurgte han mig, om jeg vidste hvordan mine plejeforældre havde det, mens jeg var i et aktivt misbrug, og om jeg havde tænkt over hvad det gjorde ved dem? Og da han spurgte mig om det, frøs jeg til is inde i mig selv og kom til at tænke på, hvor meget jeg egentlig har udsat dem jeg holder allermest af for. Det gjorde rigtig ondt inden i! Men i stedet for at ignorere den følelse og skubbe den væk, som jeg plejer, når jeg mærker noget der gør ondt inden i, stoppede jeg mig selv op i 2 minutter og mærkede på mig selv, og jeg blev faktisk ked af det. WOW den følelse har jeg ikke kunnet mærke i rigtig lang tid. Jeg blev ikke vred, men jeg blev faktisk ked af det, og jeg må ærlig indrømme at det faktisk på en meget underlig måde var rart at kunne mærke en anden følelse end vrede!

Efter samtalen var slut og jeg var på vej hjem, kunne jeg ikke lade være med at tænke over, hvad der egentlig fik mig til at stoppe op og mærke på mig selv! Og hvor underligt det var at kunne mærke at være ked af det inden i uden at være vred! Det svar der poppede op i mit hoved var alt det slid og slæb jeg har været igennem på Opbygningsgården, og hvor meget det egentlig havde 'paid off' at være på Gården. Det er utroligt, hvad 5 utrolige svære måneder har gjort ved mit liv. Den måde jeg tænke på og den måde jeg handler på nu i mit liv! Og hvilken kæmpe chance jeg fik for at leve et normalt og godt liv. Jeg ved godt, at livet ikke er en dans på roser, og det bliver det nok helle aldring nogensinde! Men så længe man opfører sig ordentligt og lader være med at tage noget, så skal alt sammen nok gå!

1000 tak Opbyningsgården for at give mig de redskaber og værktøjer jeg har brugt for at nå til der hvor jeg er i dag! Der findes ikke et ord på hvor taknemmelig jeg er for at have fået den chance, og den måde jeg vil vise jer det på er ved at fortsætte den vej jeg går nu. Mange tak endnu engang.

Hilsen fra en meget taknemlig opbygger. WEY!"

Højt gennemførselsprocent på Gården
20-08-2020
Over 80% af beboerne i gennemsnit gennemfører deres misbrugsbehandling på Opbygningsgården. Vi har igennem alle årene kunne fremvise gode resultater i forhold til beboernes gennemførselsprocent og antallet der holder sig varigt stoffri bagefter. Læs mere om vores resultater.
Læs hele nyheden
Surfing ved Vesterhavet
10-08-2020
Thy er blandt andet kendt for 'Cold Hawaii' og surfing, For nylig var nogle af vores beboere og ansatte på surftur for første gang. Det var en meget sjov dag for alle - både dem der kastede sig ud i bølgerne og tilskuerne på stranden. Se billederne af turen her.
Læs hele nyheden
Opbygningsgården ligger tæt på skov og vand
24-06-2020
5 minutters kørsel (eller 15-20 minutter til fods) fra Opbygningsgården ligger Skyum Bjerge - et skønt lille område ved Limfjorden, lidt syd for Thisted. Her kan beboerne tage en gåtur eller en løbetur og nyde udsigten over vandet.
Læs hele nyheden

Vi tilpasser os den enkeltes behov

På Opbygningsgården skal beboerne ikke tilpasse sig vores behandling.
​Det er os, der tilpasser behandlingen til den enkelte, som har høj grad af medindflydelse på sit forløb.
​Løbende selvevaluering sikrer udvikling for alle.

Om Opbygningsgården

På Opbygningsgården vokser mennesker, her bliver mennesker bygget op igen og i stand til at tage ansvar for sig selv og sit liv.

Fællesskab, tryghed, ansvar, selvværd og tillid er bl.a. Opbygningsgårdens kendetegn i vores tilbud om døgnbehandling for stofmisbrug.

Ring til Opbygningsgården:

Alle hverdage: 8.00-15.30

Ønsker du at henvende dig via e-mail, så brug info@opbygningsgaarden.dk.

Behandlingsstedet Opbygningsgården

Årbækvej 10, 7752 Snedsted