Opbygningsgården fylder 40 år!

Opbygningsgården er fyldt 40 år og er dermed det ældste døgnbehandlingssted for stofmisbrug i Danmark.

Fredag d. 8. september blev der afholdt en 40 års jubilæumsfest på Opbygingsgården, med deltagelse af bl.a. nuværende beboere, tidligere beboere ('Opbyggere'), pårørende til beboere, nuværende og tidligere ansatte, samarbejdspartnere, naboer mm.  En nuværende og en tidligere beboere optrådte med et par rapnumre, som de selv havde skrevet, og en medarbejder spillede et nummer på guitar.  Der blev også holdt taler, spist god mad og snakket rigtig meget.

I dagens anledning var der blevet oprettet et 'musuem' på første sal, med forskellige spændende rekvisitter som havde med Opbygningsgårdens historie at gøre, fx bøger,​ billeder, malerier, tøj, sko m.fl. 

Efter festen blev der afholdt stiftende generalforsamling af en ny forening - Foreningen Opbygningsgårdens Venner - hvis formål er 'støtte til beboere og pårørende i og efter behandling på Opbygningsgården samt formidling/undervisning af stofrelaterede problemstillinger."'  Der blev valgt en bestyrelse med 7 medlemmer.  Er man interesseret i at melde sig ind i foreningen, kan man rekvirere en indmeldelsesblanket ved at maile til info@opbygingsgaarden.dk.  Kontingentet blev på generalforsamlingen fastsat til 200 kr/år.

Nyheder​

Nye medarbejdere
06-02-2019
"Forskellighed gør stærk" er noget vi tror på her på Opbygningsgården. Vi har i den seneste tid ansat flere nye medarbejdere med forskellige faglige kompetencer og erhvervserfaring, fx inden for det sundhedsfaglige område, for at styrke vores behandling. Læs mere om alle vores fastansatte og vikarer.
Læs hele nyheden »
Nyhedsbrev - november 2018
08-11-2018
Vores seneste nyhedsbrev er lige blevet sendt til alle vores samarbejdspartnere. Læs fx hvad en indskrevet beboer mener, at han får ud af sin behandling på Opbygningsgården.
Læs hele nyheden »
Beretninger fra tidligere beboere
12-07-2018
Læs hvad folk som har været i behandling på Opbygningsgården og deres pårørende har skrevet om deres oplevelser før, under og efter behandlingen.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  Afdeling 4B på Kragskovhede Statsfængsel: 72 55 29 39

| E-mail: info@opbygningsgaarden.dk