OPBYGNINGSGÅRDEN LUKKER VED UDGANGEN AF 2022 OG INDSKRIVER IKKE LÆNGERE BORGERE I BEHANDLING

Personalet på Opbygningsgården​

På Opbygningsgården arbejder vi professionelt med stofmisbrug, derfor besidder alle vore medarbejdere relevante social-og sundhedsfaglige uddannelser, lige som en del har gennemført diverse terapeutiske overbygningsuddannelser.

Caroline Berg-Sørensen

Kort sagt, arbejder jeg på Gården, fordi jeg elsker det. Der er aldrig to dage, der er ens. Jeg har mange forskellige opgaver, og her er aldrig kedeligt. Jeg er stolt af at arbejde på Opbygningsgården, for jeg tror på, at vi gør et godt stykke arbejde og hjælper mange mennesker videre i deres liv.

Jeg arbejder her som souschef og pt er jeg konstitueret daglig leder.  Jeg står for vejledning af beboerne om deres økonomi, udover mit arbejde som ansvarlig for regnskab, løn, fakturering, udarbejdelse af kontrakter, HR-opgaver, statistik og forskning.

Jan Christensen

Arbejdet her giver mit liv mening, fordi det betyder noget for mig at gøre en forskel i andres liv. Overordnet er det vigtigt for mig at møde beboerne værdigt, respektfuldt og med kærlighed. At hjælpe, motivere og inspirere beboerne med at hjælpe sig selv, så de kan skabe et liv, der giver mening og har værdi for dem fremover.

Jeg er uddannet krops- & gestaltterapeut, TRE (Trauma-Release Exercises) træner og fungerer som faglig leder på Opbygningsgården.

Anders Helledie

​Jeg har arbejdet på Opbygningsgården i knap 6 år og er glad for muligheden for at være med til at hjælpe mennesker, der er et svært sted i livet og gerne vil arbejde sig tættere på et liv uden stoffer og kriminalitet. Det vigtigste for mig i arbejdet som misbrugsbehandler er at møde beboerne med respekt, åbenhed og ærlighed, at

hjælpe dem med at komme nærmere på de ting i livet, der giver mening for dem og lægge afstand til de ting, der ikke gør. PT er jeg i gang med en uddannelse som TRE træner.

Gudbjörg Ósk Daníelsdóttir

Jeg arbejder på Opbygningsgården, fordi jeg altid har haft en passion for at hjælpe mennesker. Mit arbejde giver mening, fordi jeg er med til at hjælpe mennesker på vej til et liv, hvor de har kontrollen og ikke stofferne.

Det er vigtigt for mig at være der for beboerne, når de har brug for en at snakke med. Jeg er uddannet pædagog og er behandler og vejleder.

Simon Ulriksen

Jeg er nyuddannet pædagog og blev ansat på Opbygningsgården pr 1. januar 2021. Jeg arbejder på Opbygningsgården fordi at jeg har muligheden for at gøre en forskel for de mennesker som af en årsag er havnet i en sårbar position. Jeg finder det spændende at arbejde med relationer og udvikling gennem fællesskabet.

For mig er det vigtigt at møde mennesker med respekt og omsorg.​ PT er jeg i gang med en et-årige metakognitiv uddannelse.

Rie Sørensen

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og har arbejdet som vikar på Opbygningsgården i nogle år. Pr 1. juni 2021 er jeg blevet fastansat. Jeg elsker at komme på Opbygningsgården, fordi her er en god atmosfære., skønne beboere og kollegaer, der giver plads til forskelligheder.

Jeg sætter en ære i at skabe gode relationer og på bedste vis give beboerne troen tilbage på et godt liv. Fællesskabet på Opbygningsgården er guld værd for alle, også mig.

Tanja Sørensen

Jeg er uddannet pædagog og arbejder på Opbygningsgården, fordi jeg tror på behandlingsmetoden Det terapeutiske samfund og dermed fællesskabet som metode. Redskaberne i huset giver mening og styrker den enkelte i at tage ejerskab og ansvar for eget liv.

I arbejdet med beboerne er relationsarbejdet særlig vigtigt for mig, så beboerne er trygge og har tillid til at komme og bede om hjælp, når de har det svært. Jeg håber, at jeg bidrager til, at beboerne får øje på deres ressourcer og styrker, og finder lysten og troen på et godt liv, hvor de stoffri kan klare de udfordringer, der kommer.

Mikkel Konge

 Jeg arbejder på Opbygningsgården, da jeg brænder enormt meget for at hjælpe og gøre en forskel for andre. Det giver så meget mening for mig, at bruge min åbenhed og gode energi til at hjælpe andre, som står et svært sted i livet. Jeg tror på, at en god og tæt relation med den enkelte borger, giver den tryghed og tillid, der skal til, for at kunne åbne sig op for et godt behandlingsforløb, som der i sidste ende skal give borgeren troen på et liv uden et misbrug​

Henning Martens Villumsen

Mine vigtigste opgaver er at vejlede og støtte, være et ærligt spejl for beboerne, samle op, når der mangler overblik og være den rolige klippe, når noget ’brænder på’. Jeg er her for at hjælpe og støtte beboerne til at finde deres rette vej i livet, og fordi dette arbejde føles så meningsfuldt.

At hjælpe beboerne med at blive bevidste om og vække deres ressourcer. Dybest set ved de jo selv, hvad der er rigtigt og forkert for dem. Jeg er vikar, uddannet misbrugsterapeut og har været her i mere end 10 år.

Peter Clausen

Her på Opbygningsgården møder jeg nogle skønne unge mennesker, og har nogle gode kollegaer. Det vigtigste for mig, er at skabe trygge og rare rammer for beboerne som helhed og gode relationer til den enkelte.

Jeg tror ikke på, at man er forkert menneske, fordi man er misbruger, men på at alle har ressourcer og kompetencer, til at forandre og udvikle sig. Jeg er timelønnet vikar og uddannet pædagogisk assistent, snedker og tagtækker, og jeg står mest for praktiske gøremål og ture ud af huset.

Karoline Sørensen

Jeg arbejder her som vikar, fordi det er interessant at følge beboernes proces og se dem vokse og blive ansvarlige mennesker. Det er livsbekræftende at være med til at lære dem at opbygge ægte venskaber og fralægge sig deres ’gademanerer’. Den vigtigste funktion, jeg har, er at lytte og være nærværende overfor beboerne. At tage dem alvorligt.

Som massør kan jeg hjælpe dem af med spændinger i kroppen, give dem en oplevelse af, at det faktisk kan være rart at komme "ind i kroppen", og jeg kan hjælpe dem med en forståelse for, hvordan krop og psyke hænger sammen. Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og massør.

Hans Monberg

I det daglige er jeg Ambulance-Behandler ved Falck gennem 20 år.

Jeg er ansat som afløser/vikar på Opbygningsgården.

Jeg er ansat på Opbygningsgården, da jeg er interesseret i mennesker.

Det er vigtigt for mig at kunne være et forbillede for andre.

Det er vigtigt for mig at kunne bidrage til en god hverdag under opholdet.​

Martin Nielsen

Jeg er uddannet pædagog og arbejder som vikar på Opbygningsgården. Jeg nyder at være med til at skabe trygge rammer på Gården og hjælpe beboerne til at blive mere bevidste om deres ressourcer.

I arbejdet med beboerne lægger jeg særlig vægt på, at beboerne bliver mødt på en anderkendende og tillidsfuld måde. Jeg brænder for at hjælpe og motivere beboerne til et liv, der giver mening for den enkelte.

Christian Krog Nielsen

Arbejdet på Opbygningsgården er ikke blot et arbejde.  Det er et arbejde, hvor man arbejder med en masse fantastiske mennesker, både beboere og kollegaer.  Det er netop arbejdet med mennesker som for mig gør Opbygningsgården til et helt specielt sted at være.

Jeg håber beboerne på Opbygningsgården vil beskrive mig som en glad og positiv ung mand, som arbejder ud fra en oprigtig interesse for det enkelte menneske.  Det enkelte menneske rummer en masse gode ressourcer, som jeg ønsker at gøre beboerne på Opbygningsgården bevidste om.  

Jeg er uofficiel Danmarksmester i både bordtennis og dart.  Jeg er pædagogstuderende i Aarhus og har fungeret som fast vikar over sommerferien.  Jeg kommer fremover til at arbejde på Opbygningsgården i weekenden og i ferieperioder.

Gunn Hege Stanvik Juulsen

​Jeg er social- og sundhedsassistent og arbejder som tilkaldevikar på Opbygningsgården. Jeg har i mange år arbejdet i psykiatrien.

Jesper Knudsen

​Jeg er uddannet pædagog og arbejder som tilkaldevikar på Opbygningsgården.​

Gunnar Axelgaard

​Jeg er almenpraktiserende læge og er Opbygningsgårdens lægekonsulent ift nedtrapninger og afgiftninger. Jeg er også medlem af Opbygningsgårdens bestyrelse.

OPBYGNINGSGÅRDEN LUKKER VED UGANGEN AF 2022
12-12-2022
På grund af dårlig økonomi er Opbygningsgården nødt til at lukke, og vi kan derfor ikke længere indskrive nye beboere i behandling. Vi takker alle beboere som har været på Gården, alle medarbejdere, alle kommunerne og samarbejdspartnere som har været med på vores rejse i løbet af de sidste 45 år.
Læs hele nyheden
Efteråret i Thy
12-10-2022
Thy er meget smuk, også om efteråret. Vores beboere er jævnligt på tur i Nationalparken Thy. Naturen kan hjælpe dem med at finde ro men kan også give rigtig god energi og mod på livet.
Læs hele nyheden
Ny shelterplads på Opbygningsgården
28-09-2022
En af vores ansatte og nogle af beboerne har i løbet af sommeren bygget en shelterplads. Læs mere om det i vores seneste nyhedsbrev, hvor vi også fortæller om nogle af resdkaberne som vi bruger i behandlingen.
Læs hele nyheden

MAN FÅR DET BEDRE VED AT VÆRE I ET FÆLLESKAB​

Alle mennesker kan udvikle sig, men ikke alene

På Opbygningsgården bliver vores beboere en del af et fællesskab. Vi arbejder ud fra behandlingsmodellen ’Det Terapeutiske Samfund’, og fungerer som et kollektiv på mange måder. Vi tror på, at det at være en del af et fællesskab, er med til, at man får det bedre.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål. Husk, at du skal visiteres til behandling hos os gennem dit lokale misbrugscenter eller anden afdeling i kommunen.

Vi tilpasser os den enkeltes behov

På Opbygningsgården skal beboerne ikke tilpasse sig vores behandling.
​Det er os, der tilpasser behandlingen til den enkelte, som har høj grad af medindflydelse på sit forløb.
​Løbende selvevaluering sikrer udvikling for alle.

Om Opbygningsgården

På Opbygningsgården vokser mennesker, her bliver mennesker bygget op igen og i stand til at tage ansvar for sig selv og sit liv.

Fællesskab, tryghed, ansvar, selvværd og tillid er bl.a. Opbygningsgårdens kendetegn i vores tilbud om døgnbehandling for stofmisbrug.

Ring til Opbygningsgården:

Alle hverdage: 8.00-15.30

Ønsker du at henvende dig via e-mail, så brug info@opbygningsgaarden.dk.

Find os på Facebook og Instragram

​​

Behandlingsstedet Opbygningsgården

Årbækvej 10, 7752 Snedsted