Ring til os på 9793 6955 og hør hvorfor Opbygningsgården er dit oplagte valg.  Vi holder stadig åbent under coronakrisen og indskriver løbende nye beboere

Bestyrelsen

Bag Opbygningsgården står en stærk bestyrelse, som vi også bruger som advisory board, når det handler om hvordan vi løbede bedst udvikler vores behandlingstilbud.​

Bliv klogere på de forskellige faser af et behandlingsforløb.

Lars Ejby

​Lars er formand for bestyrelsen og har siddet i bestyrelsen siden april 2018. Lars har været ansat på 'Akademiet', som er et §102 tilbud under Fredericia Misbrugscenter, siden 2007. Han har tidligere arbejdet med skat og IT, og så er han interesseret i håndbold og er byrådsmedlem i Fredericia.

Ingelis Langgaard

​Ingelis er trådt ind i bestyrelsen d. 1. august 2015. Hun har over 40 års erfaring inden for misbrugsområdet. Hun har bl.a. været leder af et behandlingssted, har arbejdet med unge med misbrugsproblemer og psykosociale problemer, har været tilsynsførende for KABS som indebar at besøge behandlingssteder og undersøge om de levede op til kvalitetskravene, og har også undervist misbrugsbehandlere.

Poul Graugaard

Forhenværende afdelingsleder i Thisted Kommune - er nu pensionist.

Jørn Thomsen

​Jørn har siddet i bestyrelsen siden den 1. september 2020. Jørn er leder af administration og pædagogik i Center for Børn og Læring i Herning Kommune og har tidligere været ansat som skole og dagtilbudschef i Struer Kommune, hvor han også sad som kommunens repræsentant i Struer Skolehjems bestyrelse. (Struer Skolehjem henvender sig til børn og unge i aldersgruppen 6-23 år med sociale, emotionelle og adfærdsmæssige udfordringer.) Jørn har lige som Lars Ejby en fortid som håndboldliga dommer. Som en af de nye i bestyrelsen udtaler Jørn følgende: ”Jeg er både glad og stolt over at være en del af bestyrelsen. Jeg vil med min viden og arbejdsindsats gerne være med til, at Opbygningsgården både kan udvikle sig og forhåbentligt fortsætte mange år endnu”.

Gunnar Axelgaard

Gunnar er trådt ind i bestyrelsen d. 1. september 2020.  Han er pensioneret praktiserende læge og er Opbygningsgårdens lægekonsulent.  Han har mange års erfaring som praksiskonsulent indenfor det vigtige samarbejde mellem praksissektor, region og kommune. Gunnar kører lægevagter og er stadig fagligt aktiv med manuel medicin og supervision af lægekolleger, og han har en diplom i samtale og supervision. 1-2 dage om ugen arbejder han som konsulent i Psykiatrisk Patientklagenævn i Viborg, hvor han behandler sager omkring tvangsbehandling.

I fritiden spiller han tennis, badminton og golf. Han cykler meget og deltager i et cykle-projekt med socialt truede unge i Herning kommune.

Jan Christensen

Jan er medarbejdernes repræsentant i bestyrelsen. Han har været ansat på Opbygningsgården i over 20 år.

Borgere med både psykiske vanskeligheder og problemer med rusmidler får ikke den rette hjælp
22-06-2021
SIND sætter pt fokus på den manglende hjælp til borgere med såkaldte dobbeltdiagnoser som har både psykiske problemer og et problematisk brug af rusmidler. Opbygningsgården har mange gange oplevet hvordan disse borgere falder imellem 2 stole i behandlingssystemet, hvor de bliver 'kastet rundt' mellem rusmiddelcentret i kommunen og psykiatrien og ender med ikke at få den hjælp de har brug for. DR P1-programmet "Public Service" sendte d. 21. juni 2021 en timelang udsendelse om problemet. Læs mere her.
Læs hele nyheden
Fællesskabet styrkes når man deler en fælles oplevelse
03-06-2021
At prøve noget nyt og udfordrende sammen med en gruppe mennesker kan styrke sammenholdet i gruppen og følelsen af at være en del af et fællesskab. Dette var tilfældet da beboere og ansatte var på tur i Klatreparken i Aalborg.
Læs hele nyheden
'Lorte parforhold'
14-05-2021
Det kan være svært at være i et parforhold - især når den ene eller begge parter har et problematisk forbrug af rusmidler. Her på Opbygningsgården holdes der tit mandegruppe og kvindegruppe, hvor beboerne har mulighed for at drøfte, hvad de har på hjertet - fx emner som kan være svært at tale om i en gruppe, hvor begge køn er repræsenteret. På gruppen skabes der rum for fælles refleksion men også diskussion. Man kan dele dilemmaer og måske få nogle nye perspektiver på de holdninger man har. Læs mere her.
Læs hele nyheden

Vi tilpasser os den enkeltes behov

På Opbygningsgården skal beboerne ikke tilpasse sig vores behandling.
​Det er os, der tilpasser behandlingen til den enkelte, som har høj grad af medindflydelse på sit forløb.
​Løbende selvevaluering sikrer udvikling for alle.

Om Opbygningsgården

På Opbygningsgården vokser mennesker, her bliver mennesker bygget op igen og i stand til at tage ansvar for sig selv og sit liv.

Fællesskab, tryghed, ansvar, selvværd og tillid er bl.a. Opbygningsgårdens kendetegn i vores tilbud om døgnbehandling for stofmisbrug.

Ring til Opbygningsgården:

Alle hverdage: 8.00-15.30

Ønsker du at henvende dig via e-mail, så brug info@opbygningsgaarden.dk.

Find os på Facebook

​​

Behandlingsstedet Opbygningsgården

Årbækvej 10, 7752 Snedsted