Hvem henvender vi os til?

Opbygningsgården tilbyder individuelle løsninger for personer med et stofmisbrugsproblem. Vores målgruppe er unge blandingsmisbrugere med sociale, psykologiske og adfærdsmæssige problemer. Stofmisbrugere med dobbeltdiagnose f.eks. ADHD, eller stofmisbrugere med en skrøbelig psyke eller udadreagerende adfærd profiterer også af behandlingsmetoden. I de tilfælde hvor vi er i tvivl, om en person er egnet til at gennemgå behandlingen, benytter vi en særlig indskrivningsprocedure og gør brug af de forskellige fagpersoner der har været involveret, eller vi beder om at få anden faglig ekspertises udsagn inden indskrivning.

Vi modtager også par i behandling, og forældre, såfremt børnene er anbragt trygt et andet sted. Vi indgår samarbejde med forældrene, plejefamilie og kommune således at der skabes en helhedsplan. Vi har mulighed for at børnene kan komme på besøg hos deres forældre på Opbygningsgården i weekend og ferier.​

Nyheder​

Nyhedsbrev - november 2018
08-11-2018
Vores seneste nyhedsbrev er lige blevet sendt til alle vores samarbejdspartnere. Læs fx hvad en indskrevet beboer mener, at han får ud af sin behandling på Opbygningsgården.
Læs hele nyheden »
Beretninger fra tidligere beboere
12-07-2018
Læs hvad folk som har været i behandling på Opbygningsgården og deres pårørende har skrevet om deres oplevelser før, under og efter behandlingen.
Læs hele nyheden »
Hvad oplever man på Gården?
25-04-2018
Bliv klogere på hvad vores beboere oplever af natur og udendørsaktiviteter, når de er i behandling på Opbygningsgården, i vores seneste nyhedsbrev.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  Afdeling 4B på Kragskovhede Statsfængsel: 72 55 29 39

| E-mail: info@opbygningsgaarden.dk