​​

                           Ture i naturen som en del af behandlingen

Det er rart i disse coronatider, som medfører en masse begrænsninger i hvor folk må tage hen, og hvilke aktiviteter man må lave,  at vi her i Thy har vores Nationalpark, hvor der er masse af plads og ingen problem med at holde afstand til andre mennesker.  Vores beboere og behandlere tager tit på tur i Nationalparken Thy og oplever den vilde og smukke natur tæt på - de tager fx på gåture og mountainbike ture i Nationalparken, tager kolde dukkerter i Limfjorden og Vesterhavet, og laver bål ved en sheltersplads.

I denne uge har beboerne og behandlerne været på mountainbike tur i Vilsbøl plantage og på gåtur ved Isbjerget i Hanstholm Vildtreservat,  som er reservatets højeste punkt og giver en storslået udsigt over den nordlige del af Nationalparken.  De spiste deres medbragte madpakke ved en lille sø og nød udsigten og hinandens selskab.

Opbygningsgården bruger naturen som en del af vores behandling. Ture ude i naturen giver beboerne mulighed for at komme væk fra hverdagens trængsler og problemer og kan være med til at give dem et andet perspektiv i forhold til deres tanker om deres liv og misbrugsproblemer.  Det styrker fællesskabet mellem beboerne i behandlingen at dele vilde, sjove og nogle gange udfordrende oplevelser sammen, fx at cykle på mountainbike for første gang eller gå en længere tur i et vildtreservat eller prøve at kaste sig ud i Vesterhavets kolde bølger.  Naturen kan give beboerne en ro som de kan have meget svært ved at finde efter mange år i misbrug.

Nyheder​

"Nu kan jeg nyde naturen og slappe af, også selv om jeg er alene"
26-05-2020
Vi bruger naturen i Thy meget i vores behandling. Mange af vores beboere har aldrig været ude i naturen før de kom i behandling på Opbygningsgården. Det kan være en stor udfordring, fx at gå en tur i ukendt terræn, men mange af dem opdager, hvilken ro det kan give dem at være ude i naturen. Læs en beretning fra en tidligere beboer her.
Læs hele nyheden »
Behandling i coronatider
15-05-2020
Vi har lige sendt vores seneste nyhedsbrev ud til alle vores samarbejdspartnere, hvori vi bl.a. fortæller om, hvordan vores beboere har reageret på at være i døgnbehandling under coronakrisen, og hvordan Opbygningsgården tilrettelægger behandlingen for at imødekomme alle retningslinjerne som sundhedsmyndighederne løbende melder ud.
Læs hele nyheden »
"Mit livs rejse, det bedste der er sket for mig i mange år."
12-05-2020
Mange af vores tidligere beboere holder kontakten med Opbygningsgården efter de har afsluttet deres behandling for at fortælle os hvordan det går. Nogle ringer til os, sender sms'er eller mails, og andre skriver opdateringer på deres Facebook side om deres tid på Opbygningsgården, især i forbindelse med en mærkedag, fx 1 år eller 5 år efter deres ophold. Her kan du læse hvad tidligere beboere har skrevet for nyligt om tiden på Opbygningsgården og deres liv bagefter.
Læs hele nyheden »

Kontakt os ved spørgsmål

Send os din besked eller spørgsmål via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk