Opbygningsgården fylder 40 år!

Opbygningsgården er fyldt 40 år og er dermed det ældste døgnbehandlingssted for stofmisbrug i Danmark.

Fredag d. 8. september blev der afholdt en 40 års jubilæumsfest på Opbygingsgården, med deltagelse af bl.a. nuværende beboere, tidligere beboere ('Opbyggere'), pårørende til beboere, nuværende og tidligere ansatte, samarbejdspartnere, naboer mm.  En nuværende og en tidligere beboere optrådte med et par rapnumre, som de selv havde skrevet, og en medarbejder spillede et nummer på guitar.  Der blev også holdt taler, spist god mad og snakket rigtig meget.

I dagens anledning var der blevet oprettet et 'musuem' på første sal, med forskellige spændende rekvisitter som havde med Opbygningsgårdens historie at gøre, fx bøger,​ billeder, malerier, tøj, sko m.fl. 

Efter festen blev der afholdt stiftende generalforsamling af en ny forening - Foreningen Opbygningsgårdens Venner - hvis formål er 'støtte til beboere og pårørende i og efter behandling på Opbygningsgården samt formidling/undervisning af stofrelaterede problemstillinger."'  Der blev valgt en bestyrelse med 7 medlemmer.  Er man interesseret i at melde sig ind i foreningen, kan man rekvirere en indmeldelsesblanket ved at maile til info@opbygingsgaarden.dk.  Kontingentet blev på generalforsamlingen fastsat til 200 kr/år.

Nyheder​

Hvordan kommer man i døgnbehandling?
10-04-2019
Vi bliver jævnligt ringet op af borgere som spørger hvordan man kommer i døgnbehandling og derfor har vi skrevet en kort vejledning om hvordan det offentlige system ift behandling for stofmisbrug fungerer.
Læs hele nyheden »
10 minutters mindfulness om morgen giver en god start på dagen
27-03-2019
Vi tilbyder mindfulness hver morgen til beboere og ansatte der har lyst til at være med. Mindfulness træner ens opmærksomhed og er en måde hvorpå man kan lære at styre tanke og følelser.
Læs hele nyheden »
"Jeg har lært meget om mig selv og om at håndtere mine følelser."
26-02-2019
Hvad siger beboerne om deres egen behandling? Det spørger vi dem om, når de afslutter deres ophold på Opbygningsgården. Her kan du læse nogle af deres svar.
Læs hele nyheden »

Kontaktinformation

​​Opbygningsgården

CVR: 85446010 | Adresse: Årbækvej 10, 7752 Snedsted

Tlf.: 97 93 69 55  E-mail: info@opbygningsgaarden.dk