Ring til os på 9793 6955 og hør hvorfor Opbygningsgården er dit oplagte valg.  Du visiteres til behandling hos os igennem dit lokale misbrugscenter.

Opbygningsgårdens beboere og ansatte er tit på tur ude i den smukke natur i Thy.  Vi lægger løbende billeder af vores ture og vores hverdag på Gården ud på hjemmesiden, (selvfølgelig altid med samtykke fra beboerne, hvis de er med på billederne!) ​

Oktober 2021:

Da der for nyligt endelig var ophold i regnvejret, greb de ansatte og beboerne chancen og tog på tur til Lodbjerg ved Vesterhavet, hvor der bl.a. blev lavet mad på bål​ og gået på stranden.

September 2021:

2 af beboerne har været på begynder-surfing kursus sammen med en af vores behandler i Kold Hawaii Klitmøller.  De fik prøvet kræfterne med bølger, vind og surfing og var megaseje alle 3!

Juni 2021:

Beboerne og 3 ansatte har været på en to dages kajaktur med overnatning i shelters og mad på bål​.

Juni 2021:

Beboerne og 3 ansatte har været på tur til Klatreparken i Aalborg.  Alle blev udfordret på deres evner til at klatre, klare højder, og ikke mindst at afprøve deres grænser ift. at prøve noget nyt.  Alle klarede det flot og nød dagen, som sluttede af med aftensmad på en restaurant i Aalborg. ​  At deltage i en fælles oplevelse styrker sammenholdet i gruppen og styrker dermed fællesskabet.  Fælles oplevelser giver stof til tankerne og til samtaler bagefter, hvor beboerne kan tale med hinanden om, hvad de har oplevet, hvad der var godt, hvad der var svært, og de kan lære noget om sig selv ved at have prøvet noget nyt og gennemført en udfordring.  

April 2021:

Beboerne har været på mountain bike tur i det gode april vejr.  For nogle af dem var det første gang de havde prøvet kræfterne med en tur på MTB.  Andre havde prøvet det før.  Der var både bakker for de lidt mere rutinerede cyklister og lige grusveje for nybegynderne.  De fik alle prøvet nogle grænser af og nød at være ude i naturen på en smuk forårsdag.

April 2021:

En tur til Buldbjerg ved Vesterhavet giver et dejligt afbræk i de daglige gøremål for beboerne.  Det kan give ro i sindet og stof til eftertanke at kigge på havet og opleve naturens kræfter.

​Marts 2021:

Fællesskabet på Opbygningsgården er altid i fokus.  Fællesskab kan ikke dyrkes alene, og derfor er en aktivitet som teambuilding et nyttigt redskab i at opbygge og forstærke et fællesskab.  Teambuilding handler om at opbygge  et samarbejde i et fælleskab.    

Her ses en teambuilding aktivitet på Opbygningsgården for beboerne og de ansatte, hvor målet var at bygge det højeste tårn med spaghetti og skumfiduser.

Marts 2021:

Forskellige ture i Thy, fx  Hanklit og Bøgsted Rende.​

Februar 2021:​

Der er mange aktiviteter der ikke kan lade sig gøre i disse corona-tider, men en udflugt i Thy er altid en aktivitet som kan lade sig gøre, og beboerne elsker at udforske området, lige meget hvordan vejret arter sig.   På billederne kan man se beboerne på tur i det iskolde vintervejr til Isbjerget, Hanstholm Vildtreservat.  Udover en tur på isen, fandt beboerne en flaskepost - en tegning gemt i en corona-flaske!

​Sommer 2020:​

Thy er blandt andet kendt for 'Cold Hawaii' og surfing,  For nylig var nogle af vores beboere og ansatte på surftur for første gang.   Det var en meget sjov dag for alle - både dem der kastede sig ud i bølgerne og tilskuerne på stranden. 

Sommer 2020:​

5 minutters kørsel (eller 15-20 minutter til fods) fra Opbygningsgården ligger Skyum Bjerge - et skønt lille område ved Limfjorden, lidt syd for Thisted. Her kan beboerne tage en gåtur eller en løbetur og nyde udsigten over vandet.​

En af vores beboere har for nyligt taget disse smukke billeder.

Hvordan er det at være i behandling på Opbygningsgården?
18-11-2021
"Du kommer ikke på hotel og bliver serviceret og skal ud af dit misbrug på den måde...Du er i et fællesskab med andre mennesker om at få en hverdag til at køre." Se vores nye film og høre en beboer fortælle om sine oplevelse som beboer på Opbygningsgården og hvad der har hjulpet hende ud af sit misbrug.
Læs hele nyheden
Efterårstur til Vesterhavet
06-10-2021
Da der i går endelig var tørvejr efter flere dages uafbrudte regn, greb beboerne og de ansatte chancen for at tage på tur til Lodbjerg ved Vesterhavet i Thy, med klatring, gåtur og mad på bål på programmet.
Læs hele nyheden
Ansatte med forskellige uddannelser og interesser giver god dynamik i behandlingen
29-09-2021
Her på Opbygningsgården har vores medarbejdere mange forskellige kompetencer og interesser. Vi mener, at det giver god dynamik og hjælpe os til at dække alle beboernes behov i behandlingen. Det kan du læse mere om i vores seneste nyhedsbrev.
Læs hele nyheden

MAN FÅR DET BEDRE VED AT VÆRE I ET FÆLLESKAB​

Hvordan er det at være i behandling på Opbygningsgården?

​"Du kommer ikke på et hotel og bliver serviceret og skal af ud af dit misbrug på den måde....Du er i et fællesskabet og arbejder sammen med andre mennesker om at få en hverdag til at køre." Sådan siger en af vores beboere i vores nye film. Se filmen og høre hende fortælle om sine oplevelser som beboer på Opbygningsgården.

Vi tilpasser os den enkeltes behov

På Opbygningsgården skal beboerne ikke tilpasse sig vores behandling.
​Det er os, der tilpasser behandlingen til den enkelte, som har høj grad af medindflydelse på sit forløb.
​Løbende selvevaluering sikrer udvikling for alle.

Om Opbygningsgården

På Opbygningsgården vokser mennesker, her bliver mennesker bygget op igen og i stand til at tage ansvar for sig selv og sit liv.

Fællesskab, tryghed, ansvar, selvværd og tillid er bl.a. Opbygningsgårdens kendetegn i vores tilbud om døgnbehandling for stofmisbrug.

Ring til Opbygningsgården:

Alle hverdage: 8.00-15.30

Ønsker du at henvende dig via e-mail, så brug info@opbygningsgaarden.dk.

Find os på Facebook og Instragram

​​

Behandlingsstedet Opbygningsgården

Årbækvej 10, 7752 Snedsted