Ring til os på 9793 6955 og hør hvorfor Opbygningsgården er dit oplagte valg.  Vi holder stadig åbent under coronakrisen og indskriver løbende nye beboere

Opbygningsgårdens beboere og ansatte er tit på tur ude i den smukke natur i Thy.  Vi lægger løbende billeder af vores ture og vores hverdag på Gården ud på hjemmesiden, (selvfølgelig altid med samtykke fra beboerne, hvis de er med på billederne!) ​

Juni 2021:

Beboerne og 3 ansatte har været på en to dages kajaktur med overnatning i shelters og mad på bål​.

Juni 2021:

Beboerne og 3 ansatte har været på tur til Klatreparken i Aalborg.  Alle blev udfordret på deres evner til at klatre, klare højder, og ikke mindst at afprøve deres grænser ift. at prøve noget nyt.  Alle klarede det flot og nød dagen, som sluttede af med aftensmad på en restaurant i Aalborg. ​  At deltage i en fælles oplevelse styrker sammenholdet i gruppen og styrker dermed fællesskabet.  Fælles oplevelser giver stof til tankerne og til samtaler bagefter, hvor beboerne kan tale med hinanden om, hvad de har oplevet, hvad der var godt, hvad der var svært, og de kan lære noget om sig selv ved at have prøvet noget nyt og gennemført en udfordring.  

April 2021:

Beboerne har været på mountain bike tur i det gode april vejr.  For nogle af dem var det første gang de havde prøvet kræfterne med en tur på MTB.  Andre havde prøvet det før.  Der var både bakker for de lidt mere rutinerede cyklister og lige grusveje for nybegynderne.  De fik alle prøvet nogle grænser af og nød at være ude i naturen på en smuk forårsdag.

April 2021:

En tur til Buldbjerg ved Vesterhavet giver et dejligt afbræk i de daglige gøremål for beboerne.  Det kan give ro i sindet og stof til eftertanke at kigge på havet og opleve naturens kræfter.

​Marts 2021:

Fællesskabet på Opbygningsgården er altid i fokus.  Fællesskab kan ikke dyrkes alene, og derfor er en aktivitet som teambuilding et nyttigt redskab i at opbygge og forstærke et fællesskab.  Teambuilding handler om at opbygge  et samarbejde i et fælleskab.    

Her ses en teambuilding aktivitet på Opbygningsgården for beboerne og de ansatte, hvor målet var at bygge det højeste tårn med spaghetti og skumfiduser.

Marts 2021:

Forskellige ture i Thy, fx  Hanklit og Bøgsted Rende.​

Februar 2021:​

Der er mange aktiviteter der ikke kan lade sig gøre i disse corona-tider, men en udflugt i Thy er altid en aktivitet som kan lade sig gøre, og beboerne elsker at udforske området, lige meget hvordan vejret arter sig.   På billederne kan man se beboerne på tur i det iskolde vintervejr til Isbjerget, Hanstholm Vildtreservat.  Udover en tur på isen, fandt beboerne en flaskepost - en tegning gemt i en corona-flaske!

​Sommer 2020:​

Thy er blandt andet kendt for 'Cold Hawaii' og surfing,  For nylig var nogle af vores beboere og ansatte på surftur for første gang.   Det var en meget sjov dag for alle - både dem der kastede sig ud i bølgerne og tilskuerne på stranden. 

Sommer 2020:​

5 minutters kørsel (eller 15-20 minutter til fods) fra Opbygningsgården ligger Skyum Bjerge - et skønt lille område ved Limfjorden, lidt syd for Thisted. Her kan beboerne tage en gåtur eller en løbetur og nyde udsigten over vandet.​

En af vores beboere har for nyligt taget disse smukke billeder.

Sommer
30-06-2021
Vores lokalområde i Thy byder på smuk natur og mange forskellige udendørsaktiviteter. I sidste uge var beboerne på en to dages kajaktur med overnatning i shelters. I vores seneste nyhedsbrev fortæller vi om, hvorfor vi mener at fælles aktiviteter og oplevelser er så vigtige en del af vores behandling for at hjælpe vores beboere til at komme ud af deres problematisk forhold til rusmidler. Se billederne og læs vores seneste nyhedsbrev her.
Læs hele nyheden
Borgere med både psykiske vanskeligheder og problemer med rusmidler får ikke den rette hjælp
22-06-2021
SIND sætter pt fokus på den manglende hjælp til borgere med såkaldte dobbeltdiagnoser som har både psykiske problemer og et problematisk brug af rusmidler. Opbygningsgården har mange gange oplevet hvordan disse borgere falder imellem 2 stole i behandlingssystemet, hvor de bliver 'kastet rundt' mellem rusmiddelcentret i kommunen og psykiatrien og ender med ikke at få den hjælp de har brug for. DR P1-programmet "Public Service" sendte d. 21. juni 2021 en timelang udsendelse om problemet. Læs mere her.
Læs hele nyheden
Fællesskabet styrkes når man deler en fælles oplevelse
03-06-2021
At prøve noget nyt og udfordrende sammen med en gruppe mennesker kan styrke sammenholdet i gruppen og følelsen af at være en del af et fællesskab. Dette var tilfældet da beboere og ansatte var på tur i Klatreparken i Aalborg.
Læs hele nyheden

Vi tilpasser os den enkeltes behov

På Opbygningsgården skal beboerne ikke tilpasse sig vores behandling.
​Det er os, der tilpasser behandlingen til den enkelte, som har høj grad af medindflydelse på sit forløb.
​Løbende selvevaluering sikrer udvikling for alle.

Om Opbygningsgården

På Opbygningsgården vokser mennesker, her bliver mennesker bygget op igen og i stand til at tage ansvar for sig selv og sit liv.

Fællesskab, tryghed, ansvar, selvværd og tillid er bl.a. Opbygningsgårdens kendetegn i vores tilbud om døgnbehandling for stofmisbrug.

Ring til Opbygningsgården:

Alle hverdage: 8.00-15.30

Ønsker du at henvende dig via e-mail, så brug info@opbygningsgaarden.dk.

Find os på Facebook

​​

Behandlingsstedet Opbygningsgården

Årbækvej 10, 7752 Snedsted